S’inicien les activitats d’estiu de la Xarxa Jove de la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta

La Xarxa Jove de la Marina Alta recupera la tradició d’organitzar les dos activitats estrela de l’estiu, les quals l’any passat any, i amb motiu de la crisi sanitària, no es van poder realitzar.

El passat 1 de juliol s’inicià una nova edició del Curs Comarcal de Monitor-a d’Oci i Temps Lliure, una formació que permet al jovent de la comarca preparar-se per a ocupacions que solen tenir molta demanda, principalment per l’estiu, quan s’activen en els municipis les escoles d’estiu entre d’altres opcions laborals.

El curs de monitor/a de temps lliure està dirigit a joves amb 17 anys, ja complits, residents a la Marina Alta, té una durada de 310 hores dividides en dos mòduls lectius i un pràctic. El curs es realitzarà, fins al 30 de juliol, en diverses localitats de la Marina Alta, amb l’objectiu d’afavorir el desplaçament de les persones inscrites. Els pobles acollidors són: Dénia, Benissa, Calp i Gata de Gorgos.

Per altra banda, el passat diumenge 4 de juliol, s’inicià el campament d’estiu comarcal. La joventut inscrita, d’edats compreses entre els 6 i els 16 anys, resident de la Marina Alta gaudirà, fins a l’11 de juliol, d’una estada l’Alberg d’Alarcon a Conca on es realitzaran activitats de tota mena vinculades a l’oci educatiu.

Amb aquestes accions la Xarxa Jove de la Marina Alta aconsegueix reafirmar el servei juvenil comarcal creat des de la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta.

Fotos del Curs Comarcal de Monitor-a de Temps Lliure

Fotos del Campament d’Estiu Comarcal