Enforma’t, és un projecte de la Xarxa Esportiva de la Marina Alta, té com a objectiu la recopilació de tota l’oferta professional de la comarca que treballa en el camp de l’activitat física i l’esport i altres professions relacionades.

Amb les dades recollides es crearà un Catàleg de professionals Comarcal que s’oferirà a tot el teixit associatiu, administració pública i a la població en general.

Amb aquesta acció la Xarxa Esportiva pretén ficar en contacte a la ciutadania i les entitats públiques i privades amb els i les professionals d’aquest àmbit. Tota l’oferta de professionals a km 0 que t’ajudaran amb el que necessites per a posar-te en forma o organitzar activitats esportives.

Aquest projecte va dirigit a personal autònom, associacions o empreses que ofereixen diferents serveis destinats a esportistes o població en general que vol practicar esport: entrenadors i entrenadores esportius, professionals de ioga, de ball, extraescolars esportives, gestió esportiva, tallers o cursos de tota mena, activitats multiaventura, organització d’escoles d’estiu, nutricionistes, fisioterapeutes, podòlegs, socorristes.

Les persones interessades poden inscriure’s al formulari d’inscripció

Per a més informació: xarxaesportiva@macma.org