La MACMA continua ampliant convenis i apostant per la formació de jovent professional de la Marina Alta

El passat mes de febrer es renovà, a la seu de la MACMA, el conveni de col·laboració entre l’IES Veles e Vents i la Mancomunitat per a la realització de pràctiques formatives per part de l’alumnat de: Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior de Formació Professional i/o Ensenyances d’Arts Plàstiques i Disseny i/o Cicles de Formació Professional Bàsica i/o Programes Formatius de Qualificació Bàsica. 

Aquest conveni s’iniciarà amb l’acolliment d’una estudiant de Pego, Ana Alemany, del Cicle Formatiu Superior d’Animació Sociocultural i Turística a partir del mes de març i fins juny. En aquest cas l’estudiant es formarà laboralment en matèria d’animació sociocultural i turística, àmbits representats als estatuts de la mancomunitat, dins l’àrea de Cultura de la mateixa entitat, ajudant en les diferents campanyes i accions dutes a terme des de l’àrea com són la campanya de teatre, el curs de pedra seca i la confecció i difusió de la Guia mensual de la MACMA. 

A més a més enguany la MACMA amplia la seua signatura de convenis amb la Universitat Internacional de València VIU. La MACMA rebrà un estudiant del Màster de Gestió Esportiva, Juanvi Oller, que es dedicarà a dissenyar un pla de comunicació de les Xarxes Socials per tal de doanr a conéixer la nova Xarxa Esportiva de la Marina Alta, així com les infraestructures i recursos esportius comarcals.