Promoure la prevenció de la violència de gènere i la sexualitat lliure d’imposicions sexistes entre l’adolescència, és imprescindible per a fomentar la sexualitat positiva i les relacions sanes entre els i les joves.

Amb aquesta idea de partida, la Xarxa Jove, de la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta, llança una formació dirigida als i les professionals de la comarca que treballen directament amb la gent jove.

L’objectiu principal és reflexionar sobre quins models i referents de sexualitat s’aporten e integren en els programes, activitats i projectes que es desenvolupen cap a la gent jove.

A banda, no sols es farà la formació sinó que a més a més es treballarà per a desenvolupar una imatge i campanya dirigida a la gent jove per a visibilitzar models de joventut empoderats i sense cap lligam amb les pressions socials que promouen el sexisme i el masclisme.

El curs és gratuït i subvencionat per la Diputació d’Alacant, tindrà lloc els dies 31 d’agost i 1 de setembre de 9 a 14.00 h al Centre Social Guillem Agulló de Gata de Gorgos.

Per a més informació: www.macma.org

Inscripció al curs