La MACMA crea l’Altaveu Jove, la Guia Informativa de la Xarxa Jove de la Marina Alta

L’Altaveu Jove és l’últim projecte comarcal de la Xarxa Jove, de la Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta. Un projecte que vertebra el territori i cohesiona, mitjançant una revista informativa, tota l’oferta que pot trobar la joventut de la Marina Alta en les diferents entitats públiques comarcals.

En aquest Guia Informativa el jovent, de 12 a 30 anys, de la Marina Alta pot trobar informació sobre els punts i centres d’informació juvenil comarcals, programes de l’Institut Valencià de la Joventut, avantatges de la tramitació electrònica, estudis, assessorament laboral, informació sobre els diferents carnets joves, Grups d’Acció Local del territori, CREAMA, Projectes Experimentals del CREAMA, Agenda Antidespoblament AVANT, assessorament sanitari, i clarament informació sobre la mateixa Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta.

Una revista que pretén recollir tota l’oferta i tota l’energia que posen les diferents administracions públiques, de la Marina Alta, a l’hora d’atendre a la joventut comarcal.

Aquesta revista en paper es pot trobar a tots els ajuntaments i EATIMS de la Marina Alta, Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta, Mancomunitat de Serveis Socials de la Marina Alta, Mancomunitat de Serveis Socials de Pego, l’Atzúbia i les Valls, oficines del CREAMA de la comarca, UPCCA i serveis socials, departaments d’orientació educativa dels 13 Instituts de Secundària Públics de la Marina Alta i tots els Centres i Punts d’Informació Juvenil de la comarca.