Des de la Biblioteca de la Marina Alta de la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta s’enceta aquest nou projecte, basat en la recollida de fons d’investigació vinculats a la comarca de la Marina Alta.

Des de l’equip de la MACMA es realitza una crida a la compilació de tots els treballs d’investigació (Treballs de Cicle Formatiu, TFG, TFM o Tesi Doctoral) relacionats amb l’àmbit territorial de la comarca de la Marina Alta o d’algun dels pobles que la conformen. Els treballs poden ser de qualsevol tipus de matèria. 

Aquest projecte té com a objectiu recollir en un mateix punt totes aquelles investigacions vinculades a la Marina Alta, afavorint així l’accés a aquest tipus d’informació a totes aquelles persones que estan realitzant actualment qualsevol estudi. 

En la primera fase del projecte s’ha realitzat un primer contacte amb totes les persones autores de treballs d’investigació que figuren a les diferents plataformes digitals universitàries, tant de dins com de fora del territori valencià. 

En aquesta segona fase es realitza una crida a la participació ciutadana i es convida a totes aquelles persones interessades en formar part d’aquest projecte d’investigació comarcal. Aquelles persones interessades poder participar oferint i donant a conèixer el seu treball en qualsevol de les quatre modalitats següents: 

– Sols de CONSULTA DIGITAL consulta digital en la pàgina web de la Biblioteca, SENSE opció de descàrrega lliure.

– Sols de CONSULTA DIGITAL consulta digital en la pàgina web de la Biblioteca, AMB opció de descàrrega lliure.

– Sols de CONSULTA PRESENCIAL a les oficines de la MACMA a Ondara, SENSE permís d’escanejar aquelles parts interessants del treball.

– Sols de CONSULTA PRESENCIAL a les oficines de la MACMA a Ondara, AMB permís d’escanejar aquelles parts interessants del treball.

Inscripció

Informació sobre la Biblioteca de la Marina Alta: www.bibliotecalamarinaalta.org