ACTUALITAT

Marina Alta• 30/11/17

El Calendari dels Brillants 2018
ja disponible a les llibreries

La MaCMA presenta el Calendari dels Brillants de 2018

Coincidint amb l’arribada de desembre i tal com és costum a la comarca, el 2018 ja té Calendari dels Brillants. Dimecres passat va ser presentat el volum a la Casa de Cultura de Dénia per part de Vicent Grimalt, president de la MaCMA i Joan Josep Cardona, responsable d’aquest veterà projecte editorial. I és que aquesta singular obra ha estat enguany publicada novament per la MaCMA –Mancomunitat Cultural de la Marina Alta-, la qual, en la seua qualitat representativa dels municipis de la comarca, decidí fer- se càrrec d’aquesta consolidada publicació “per tal de recolzar-la i assegurar la seua pervivència com a projecte cultural”, va matisar el President de la MaCMA. Tal com va manifestar Joan Josep Cardona pel que fa al nou volum i a la seua notable repercussió després del 30é aniversari de l’any passat, “s’ha de destacar que el calendari d’enguany gira al voltant de la idea dels moviments humans o immigracions, entre d’altres qüestions que fan del calendari un mitjà d’anàlisi reposat i qualificat que podría entendre’s com el futur periodisme, més a prop de la reflexió que no pas de la immediatesa”. En aquesta nova edició, hi trobem novament els coneguts apartats que han fet del volum tot un referent cultural i de consulta tant dins la comarca com a les comarques veïnes o fins i tot a Catalunya i les Illes Balears, on també es distribueix. Cal recordar que el Calendari dels Brillants és un almanac literari que junt amb l’apartat del calendari
tradicional, recorda i actualitza als vells almanacs del segle XIX. Així mateix, l’apartat de calendari segueix l’ancestral costum de dividir l’any en els temps eclesials i recupera l’encant de les onomàstiques i santoral amb un record als sants més entranyables i de devoció més expandida. Una publicació ja clàssica, de fet és la 31ª edició, i recognoscible que marcarà el pas dels mesos i les estacions i que els lectors poden trobar ja a les llibreries de la Marina Alta i de les comarques veïnes.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.