EXPOSICIONS

Alcalalí• 17/04/18

La MACMA estrena exposició col·lectiva a les Trobades 2018

La MACMA estrena exposició a Alcalalí amb motiu de les Trobades 2018. Sis professionals de la Il·lustració mostraran la seua particular visió del món a través de les seues làmines.

Després del 1er Concurs comarcal d’Il·lustradores i il·lutradors de la Marina Alta que convocà l’entitat comarcal fa uns mesos, va sorgir la possibilitat de bastir un projecte conjunt amb tots els participants, una exposició col·lectiva itinerant que mostrarà el treball de totes i tots ells als pobles de la comarca.

Elena Carrillo Segura (Gata de Gorgos), Daniel Fernández Calzado (Xàbia), Hugo Giner Puchol (Ondara), Clàudia Cabrera Pérez (El Verger), Toni Ortolà Martí (Ondara/Dénia) i Fran Peiró Rodríguez (Orba) són els artistes integrants d’aquest grup tan insòlit. Són la mostra perfecta de com, sense conèixer-se prèviament, es pot crear un grup de treball d’on poden sorgir projectes comuns, xarxes de col·laboració i un marc d’intercanvi i debat.


Des d’aquesta perspectiva la MACMA ha valorat molt positivament aquesta iniciativa, ja que segons la tècnica de la MACMA: ‘Hem anat veient com, a poc a poc, s’ha forjat aquest grup, amb la nostra intenció d’ajudar a vertebrar la comarca a través d’un llenguatge tan universal com és la il·lustració i és un plaer formar-ne part del projecte’ ha destacat.

L’exposició de la MACMA, que s’inaugura el dissabte 21 d’abril a Alcalalí a les 13.00 h. amb motiu de les Trobades, es podrà visitar al mirador de la Torre d’Alcalalí fins el 12 de maig. Una excusa perfecta per passar un matí gaudint de les il·lustracions comarcals alhora que el visitant podrà descobrir la Torre medieval de la localitat.

El dissabte de les Trobades la Torre tindrà un horari d’obertura especial, des de les 17.00 h fins les 20.00 h. de la vesprada.

Després, l’exposició anirà itinerant per la resta de pobles de la Marina Alta.