La Xarxa Esportiva de la MACMA presenta un nou espai web on es recull tota la informació esportiva de la Marina Alta

 

La Mancomunitat Cultural de la Marina Alta inicià els tràmits de redacció i adaptació dels nous Estatuts que converteixen a la que fins ara era la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta en la Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta. Per eixe motiu i aprofitant l’avinentesa de l’última àrea de treball incorporada, com és la Xarxa Esportiva de la Marina Alta, des de la MACMA s’han iniciat els treballs de creació d’una nova plataforma web que represente totes les àrees de treballs actuals. 

L’inici d’aquesta nova etapa comença amb la creació de l’apartat web de la Xarxa Esportiva, on es recull tota la informació esportiva comarcal a més de l’evolució de les diferents fases de la redacció del futur Pla Estratègic de la Xarxa Esportiva de la Marina Alta.

A dintre d’aquest nou mapa web destaquem la creació de la nova guia de recursos esportius de la Marina Alta, on es recull tot el teixit associatiu i professional esportiu de la Marina Alta, i la creació de la nova guia d’infraestructures esportives de la Marina Alta, on es recull tots els espais públics vinculats al món de l’esport des d’una piscina municipal fins a un trinquet de pilota valenciana.

Aquestes guies pretenen ser un document fonamental pel que fa a la vertebració i difusió dels actius esportius de la comarca. Es tracta d’unes guies que cohesionen tant el gruix de recursos esportius com d’infraestructures municipals de la comarca: sens dubte, les bases que definiran i bastiran el perfil de la gestió de la Xarxa Esportiva de la Marina Alta. 

Ambdues guies estan publicades a la web de la Mancomunitat en la secció de la Xarxa Esportiva,  https://www.macma.org/esports. Un projecte que s’ha basat en el consens i la participació dels actius implicats i que consolida l’abast vertebrador i dinamitzador de la MACMA.

En aquesta plataforma web també es recollirà qualsevol tipus d’acte esportiu a la comarca o tot el recull informatiu que s’està realitzant en cadascuna de les fases del Pla Estratègic Comarcal, com és el cas de les pròximes taules de treball dels diferents agents claus de la comarca o els resultats de l’enquesta esportiva realitzada a tota la ciutadania de la comarca. 

 

 

Enllaç a la guia de recursos esportius de la Marina Alta:

https://www.macma.org/esports/recursos-esportius

 

Enllaç a la guia d’infraestructures esportives de la Marina Alta:

https://www.macma.org/esports/infraestructures-esportives

 

Tot aquest treball s’ha realitzat gràcies a la Subvenció per a la promoció i el foment de la participació ciutadana, la transparència i el bon govern de la Diputació d’Alacant.