“Quan més sucre més dolç”, els nous tallers de sexualitat de la Xarxa Jove de la Marina Alta

El passat mes tingué lloc, a Gata de Gorgos, el curs “Formació – acció sobre sexualitats” de la Xarxa Jove de la MACMA, dirigit a professionals de la comarca que treballen en joventut, de 12 a 30 anys. 

El curs de sensibilització tingué com a pilar fonamental formar al personal tècnic de la comarca, vinculat en joventut, en matèria de prevenció de la violència de gènere i el foment de la sexualitat lliure d’imposicions sexistes entre l’adolescència, a més de fomentar la sexualitat positiva i les relacions sanes entre els i les joves de la comarca. 

Al curs assistiren un total de 28 professionals del món de l’educació, departaments d’igualtat i joventut majoritàriament de la Marina Alta. Aquests professionals reflexionaren, durant les dos jornades formatives, sobre quins models i referents de sexualitat s’aporten e integren en els programes, activitats i projectes que es desenvolupen des dels diferents departaments públics cap a la gent jove. 

El resultat del curs és l’actual campanya “Quan més sucre més dolç”, basada en un missatge de conscienciació sobre el descobriment del propi cos i que anirà acompanyada d’una sèrie de tallers sobre sexualitat durant el mes d’octubre, novembre i desembre als diferents centres i punts d’informació juvenil de la Marina Alta. 

Aquesta campanya esta dirigida a tota la població jove de 12 a 30 anys, i especialment els tallers de sexualitat són dirigits a joves de 13 a 20 anys de la Marina Alta. Cal inscripció prèvia per a cada taller, a www.macma.org

 

Els tallers durant el mes d’octubre tindran lloc a: 

– Dilluns 18: Castell de Castells – Casa de la Música

– Dimarts 19: Orba – Espai Girona

– Dimarts 26: El Ràfol d’Almúnia – Centre Social

– Dimecres 27 – La Vall de Gallinera – Centre Social Joan Pellicer d’Alpatró

– Dijous 28: Calp – Casa de Cultura

– Divendres 29: Gata de Gorgos – Centre Social Guillem Agulló

 

Durant el mes de novembre i desembre tindran lloc a: Alcalalí, Ondara, Pedreguer, Benissa, Pego, El Verger, El Poble Nou de Benitatxell, Dénia, Benigembla, Teulada Moraira i Xàbia.

 

Enllaç d’inscripció als tallers