ACTUALITAT

Marina Alta  • 27/11/2020

La convocatòria ha comptat amb representació de Benissa, Gata de Gorgos, Dénia i Orba entre les actuacions premiades.

El passat 17 d’octubre tingué lloc a l’Auditori de Teulada Moraira el II Concurs de Jóvens Promeses de la Marina Alta amb les modalitats de ball, cant, curtmetratge i microteatre. “El II Concurs de Jóvens Promeses pretén enfortir la xarxa jove comarcal a més de visibilitzar el talent de la gent jove de la Marina Alta”, tal com introduí en la presentació de la convocatòria Aitor Llobell, President de la Xarxa Jove de la Marina Alta.

Aquest concurs, destinat a joves fins a 30 anys, comptà amb una gran representació comarcal: Dénia, Benissa, Ondara, Els Poblets, Xàbia, Sanet i els Negrals, Pego, Gata de Gorgos, Beniarbeig, Calp, El Ràfol d’Almúnia, Sagra, Orba, Pedreguer i Teulada Moraira.

Les actuacions guanyadores, amb un premi de 250€, són:

Modalitat de ball: “Vida de calle” de Jayden Brown i Mimoun Irdi El Ouali de Dénia.

Modalitat de curtmetratge: “Muerte de una cámara” de Sergi Monfort Ferrer de Gata de Gorgos.

Modalitat de cant: “Cruïlla” d’Eva Ferrer Villena de Benissa.

Modalitat de microteatre: “Próxima parada sé tú misma” de la Companyia de Teatre Adolescent Improbando II d’Orba.

Enguany, i com a mesura d’adaptabilitat als temps que corren en el món de la cultura, s’ha creat una segona modalitat de concurs marcada per les votacions populars del públic en el canal de Youtube de la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta.  (enllaç https://www.youtube.com/watch?v=2MuR1Jkiw8&list=PLj9cpcHfEJ90gsCB7_afohzxZRVkDxUSJ).

En aquesta modalitat popular ha estat guanyadora Eva Ferrer Villena de Benissa, amb un premi de 80€.

Aquest concurs ha estat subvencionat per l’Institut Valencià de la Joventut mitjançant la seua línia de finançament per a programes d’oci educatiu saludable, per a l’exercici 2020.