La Xarxa Jove de la Marina Alta organitza el I Art Jove a la Marina, una exposició col·lectiva itinerant dirigida a joves de 16 a 30 anys de la comarca.

La Xarxa Jove de la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta convoca les bases per participar en la I Edició de l’exposició col·lectiva itinerant «Art Jove a la Marina».

Aquesta exposició, dirigida a joves de 16 a 30 anys residents de la Marina Alta, tindrà lloc durant el 2022 en diferents municipis de la Marina Alta i compta amb dos modalitats: exposició en sales d’interior o intervenció urbana.

El passat mes de juny s’inicià la primera fase d’aquest projecte artístic, basada a convocar a tots els municipis de la Marina Alta a participar en ser poble acollidor per al 2022.

Actualment ens trobem en l’execució de la segona fase d’aquest ambiciós projecte comarcal, basada en la recerca de joves artistes de la comarca.

Les persones interessades poden participar en les següents modalitats: pintura, escultura, dibuix digital, fotografia, il·lustració, instal·lació plàstica o graffiti.

Les inscripcions són fins al 10 de setembre de 2021, consulta les bases al següent enllaç