La Xarxa Jove inicia un programa educatiu comarcal de sexualitat dirigit a l’alumnat d’FP Bàsica de la Marina Alta

La Xarxa Jove de la Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta – MACMA, realitzarà durant tot el mes de febrer un projecte de sexualitat comarcal dirigit a l’alumnat de l’FP Bàsica dels Centres d’Educació Secundària Públics de la Marina Alta.

Aquest projecte socioafectiu és complementari al que ofereix la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública anomenat PIES, Programa d’Intervenció d’Educació Sexual.

En 2019 la Xarxa Jove inicià el seu periple sobre el foment de la diversitat sexual, amb els Projectes Comarcals «Trenquem els rols» i «El meu cos, les meues normes». A més durant el 2021 també realitzà una jornada formativa dirigida a tot el personal professional de la comarca que treballa en joventut, on es fomentaven els conceptes de la diversitat sexual entre els i les professionals públics de la comarca.

Enguany la Xarxa Jove Comarcal aposta novament per treballar la diversitat sexual entre el jovent de la Marina Alta, aquesta vegada sota el paraigua educatiu.

Està previst que durant el mes de febrer es realitzen diverses sessions de sexualitat dirigides a l’alumnat de l’FP Bàsica dels Centres Educatius de Secundària Públics de: Benissa, Calp, Gata de Gorgos, Ondara, Orba, Pedreguer, Pego, Teulada Moraira, Xàbia i Dénia.

A més també es realitzaran en els grups d’alumnes dels diferents cursos de PFCB del CREAMA.

Amb aquestes accions la Xarxa Jove Comarcal aconsegueix fomentar el treball transversal entre les diferents institucions que treballen en joves d’adolescents.